Intresseanmälan – Das Keyboard Prime 13 med nordisk layout

Das Keyboard Prime 13

I förra veckan fick vi in Das Keyboard Prime 13 på lager, men bara med amerikansk layout. Vi vet att många suktar efter en utgåva med nordisk (eller svensk) layout, men hittills har Das Keyboard bara gått ut med att det att det ska komma under 2017.

Vi vill förstås ha den nordiska layouten så fort som möjligt, och det bästa sättet att uppnå det är att visa för Das Keyboard att kundunderlaget finns. Därför vill vi ha in intresseanmälningar. Fyll i namn och mailadress nedan, så tar vi dialogen vidare med Das Keyboard. När vi vet mer om hur det blir med den nordiska layouten hör vi av oss till dig.

Sprid gärna länken till detta inlägg. Ju fler intresseanmälningar vi får in, desto tydligare kan vi visa att efterfrågan finns! 🙂


Uppdatering: Nu finns även den nordiska utgåvan av Prime 13 i lager!
Das Keyboard Prime 13, Nordic layout, hos DatorDax.se